Vi er så heldige å få besøk av Trygve Skaug til årets sommerstevne. Konserten vil bli arrangert Torsdag 11. Juli kl 22:00 i hovedteltet.

Foto: Christian Bastiansen

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2018, samt konserthus i flere store norske byer, avsluttet han en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften. Alene med sine gitarer og poesien.

Trygve Skaug en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget tilsammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier. Selv med 100.000 følgere på nettet tør han å stille spørsmålstegn ved hvor han egentlig skal.
I 2017 slapp han albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon.

Nå skriver han på nytt materiale, ny bok og ny plate. Han beskriver prosjektet slik: «Konserter fremover vil nok bære preg av det jeg er mest opptatt av å skrive om nå: lyset i enden av folks tunneler. Eller kanskje litt tunnelturen i seg selv også. Jeg heier på de folka som tar jobben med å stå inni sånne tunneler med refleksvest på. De som heier folk frem og sier: – Hold ut, det er ikke langt igjen. Eller som peker og sier: – Sett deg her og hvil litt. Jeg har som mål at poesien og musikken min skal være sånn.»

Det vil kun bli solgt 200 eksklusive billetter til konserten, disse vil bli lagt ut i midten av april. Ønsker du å sikre deg inngang uten å måtte kjøpe billett kan du melde deg på sommerstevnet, alle som er meldt på som «voksen»* på stevnet får gratis inngang til konserten.

*konserten er ikke inkludert i sommu, tweens og barn påmeldingene.

Sommerstevnet begynner om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Bedre sammen for barna

Noen ting er bedre sammen. Som Gud og troen min. Som deg og vennen din. Planleggingen av Barnassommerstevne 2019(DFEF) er godt i gang og sommeren nærmer seg med stormskritt. Årets tema er “Berde sammen” og vi vil at dette ikke bare skal være en overskrift, men noe...

Sommu 2019 vil du ikke gå glipp av!

I år blir Sommu ungdommenes råeste samlingspunkt, for deg som er fra 13 år og opp(til ca 20) ikke vil gå glipp av! Vi legger full trøkk på Sommu først og fremst fordi vi ønsker at flere ungdommer skal få et møte med Gud og komme til tro

Kom med forventing

Årets lovsangsteam som ledes av Daniel Dahl, gleder seg til å lede oss i lovsang under Sommerstevnet 2019. Og de er klare på at de har store forventninger til hva Gud skal gjøre. Tør du å komme med forventning? Årets program har mye å by på for alle og enhver med...

Sigmund Kristoffersen

Sigmund Kristoffersen gjester årets sommerstevne og vil delta på en av bibeltimene. Sigmund har siden 2011 vært leder av pinsebevegelsens lederråd. Og hans erfaring og bakgrunn tror vi vil være med å berike oss, når han deler sine tanker om «Bedre sammen - som en stor...

Sponsorer

Kjøpt billett til Trygve Skaug konsert?

11. Juli kl 22:00 har vi Trygve Skaug på scenen! Husk å sikre deg billetter i dag.
(er du meldt på som «Voksen» på sommerstevnet har du gratis inngang til konserten) 

Kjøp billett i dag