Årets lovsangsteam som ledes av Daniel Dahl, gleder seg til å lede oss i lovsang under Sommerstevnet 2019. Og de er klare på at de har store forventninger til hva Gud skal gjøre. Tør du å komme med forventning?


Årets program har mye å by på for alle og enhver med barnemøter, ungdomsmøter, aktiviteter, sosialt og mye mer. Men det er ikke det beste og viktigste, vi tror nemlig at vi kan få lov å komme med en forventning, ikke bare til programmet, men en forventing til hva Jesus vil gjøre.

Vi kan lese i Matteus 9 om to som var blinde, som gikk inn til Jesus: «Etter at Jesus var kommet i hus, gikk de blinde inn til ham, og han spurte dem: «Tror dere at jeg kan gjøre dette?» «Ja, Herre», svarte de. Da rørte han ved øynene deres og sa: «Det skal bli som dere tror.»»
‭‭Matteus‬ ‭9:28-29‬ ‭

De kom med en tro og forventning, la oss be om at også vi gjør det når vi kommer sammen til stevnet. At vi har tro for at det skal skje noe i blant oss, fra de minste til de eldste.

Vi gleder oss til å bli «bedre sammen – som en stor familie»!

Sponsorer