Under Sommerstevnet 2019 har vi lagt til til rette for ungdommenes egen festival, SOMMU. De arrangerer egne ungdomsmøter på kveldene, og aktiviteter på dagtid i tillegg til det som ellers skjer på sommerstevnet. Under bildet kan du lese litt om Sommu komiteens egne tanker:

Sommu har i mange år vært et samlingspunkt for flere hundre ungdommer fra hele landet. De siste årene har vi hatt en liten nedgang i deltakelse, men nå skal vi å snu trenden sammen!

I år blir Sommu ungdommenes råeste samlingspunkt, for deg som er fra 13 år og opp(til ca 20) ikke vil gå glipp av! Vi legger full trøkk på Sommu først og fremst fordi vi ønsker at flere ungdommer skal få et møte med Gud og komme til tro. Den nye hovedkomitéen skal gjøre alt vi kan for at dette blir en realitet. Aktiviteter, vannsport, is og sol er noen av hintene vi kan gi dere. Det blir ungdomsmøter kl 22:00 kun for Sommu deltagere. Med navn som Thomas Åleskjær og Andreas Hasseløy kan vi garantere talere fra øverste hylle! Nytt i år er SommuCamp! Et helt eget område kun for Sommu deltagere. Så ta med telt eller vogn, fyll opp bilen/bussen med venner og ta turen sørover for dette blir tidenes Sommu!

Husk å meld deg på! Sommu melder seg på via samme påmelding som for resten av sommerstevnet!

Om du vil kombinere deltakelse på sommu og samtidig være medarbeider(må være mellom 15-25 år) på barn/tweens/ungdom eller tekniske oppgaver, kan du melde seg på som «Superteam». Da vil du få deltakelse og mat på solstrand til en sinnsykt god pris! Les mer om Superteam her…

Sommerstevnet begynner om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Siste nytt

 

Bedre sammen, eller «gjørra det sjæl»

Bedre sammen? Vel, det er ikke å legge skjul på at det i våre liv og i vårt lederskap finnes situasjoner der det egentlig er enklere å «gjørra det sjæl,» som vi sier på Oslo øst. Når du gjør noe alene, så vet du litt hva du har og hva du får, og du slipper å forholde...

Bedre sammen for barna

Noen ting er bedre sammen. Som Gud og troen min. Som deg og vennen din. Planleggingen av Barnassommerstevne 2019(DFEF) er godt i gang og sommeren nærmer seg med stormskritt. Årets tema er “Berde sammen” og vi vil at dette ikke bare skal være en overskrift, men noe...

Kom med forventing

Årets lovsangsteam som ledes av Daniel Dahl, gleder seg til å lede oss i lovsang under Sommerstevnet 2019. Og de er klare på at de har store forventninger til hva Gud skal gjøre. Tør du å komme med forventning? Årets program har mye å by på for alle og enhver med...

Konsert med Trygve Skaug

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2018, samt konserthus i flere store norske byer, avsluttet han en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften. Alene med sine gitarer og poesien.

Sponsorer

Kjøpt billett til Trygve Skaug konsert?

11. Juli kl 22:00 har vi Trygve Skaug på scenen! Husk å sikre deg billetter i dag.
(er du meldt på som «Voksen» på sommerstevnet har du gratis inngang til konserten) 

Kjøp billett i dag