Under Sommerstevnet 2019 har vi lagt til til rette for ungdommenes egen festival, SOMMU. De arrangerer egne ungdomsmøter på kveldene, og aktiviteter på dagtid i tillegg til det som ellers skjer på sommerstevnet. Under bildet kan du lese litt om Sommu komiteens egne tanker:

Sommu har i mange år vært et samlingspunkt for flere hundre ungdommer fra hele landet. De siste årene har vi hatt en liten nedgang i deltakelse, men nå skal vi å snu trenden sammen!

I år blir Sommu ungdommenes råeste samlingspunkt, for deg som er fra 13 år og opp(til ca 20) ikke vil gå glipp av! Vi legger full trøkk på Sommu først og fremst fordi vi ønsker at flere ungdommer skal få et møte med Gud og komme til tro. Den nye hovedkomitéen skal gjøre alt vi kan for at dette blir en realitet. Aktiviteter, vannsport, is og sol er noen av hintene vi kan gi dere. Det blir ungdomsmøter kl 22:00 kun for Sommu deltagere. Med navn som Thomas Åleskjær og Andreas Hasseløy kan vi garantere talere fra øverste hylle! Nytt i år er SommuCamp! Et helt eget område kun for Sommu deltagere. Så ta med telt eller vogn, fyll opp bilen/bussen med venner og ta turen sørover for dette blir tidenes Sommu!

Husk å meld deg på! Sommu melder seg på via samme påmelding som for resten av sommerstevnet!

Om du vil kombinere deltakelse på sommu og samtidig være medarbeider(må være mellom 15-25 år) på barn/tweens/ungdom eller tekniske oppgaver, kan du melde seg på som «Superteam». Da vil du få deltakelse og mat på solstrand til en sinnsykt god pris! Les mer om Superteam her…

Siste nytt

 

Sommerstevnet 2020 avlyst

Pressemelding: DFEFs Sommerstevne avlyst, vi blir med på alternative løsninger Hovedkomiteen for DFEFs Sommerstevne, med stevneleder Svein Kåre Dahl i spissen, har dessverre sett seg nødt til å avlyse årets Sommerstevne på Solstrand på grunn av den pågående Korona...

Da er vi i gang…

  Endelig er vi gang! Og for en start det har vært, nå gleder vi oss til fortsettelsen. I går kveld kl 19:00 gikk startskuddet bokstavelig talt. Da fikk vi åpne stevnet med sangen "Bedre Sammen" av 4U, og konfetti som fylte luften. Med rundt 300 personer i salen...

Du er velkommen!

En hilsen fra Svein-Kåre, leder av årets hovedkomite Om bare 5 dager samles vi på Solstrand, til et sommerstevne spekket med gode opplevelser. Tema som ligger over denne uken er «Bedre Sammen - som en stor familie», og det tror vi at stevnet skal bære preg av. Vi skal...

Voksen-fellesskap

I år har vi gleden av å invitere til "Voksen-fellesskap" torsdag og lørdag kl 15:00 i peisestuen. Det vil være samlinger med gode gamle evangeliske sanger, tale og en kaffekopp. Torsdag er Olav Dahl med å taler, og lørdag får vi høre Geirr Standal. På lørdag har vi...

Sponsorer