Noen ting er bedre sammen. Som Gud og troen min. Som deg og vennen din.
Planleggingen av Barnassommerstevne 2019(DFEF) er godt i gang og sommeren nærmer seg med stormskritt. Årets tema er “Berde sammen” og vi vil at dette ikke
bare skal være en overskrift, men noe barna kjenner på i løpet av dagene på Solstrand i sommer.


Tekst: Edel-Merete Dahl fra hovedkomiteen for Barnas Sommerstevne

Bedre sammen, alle sammen

 

I år satser vi stort på barna, både i forhold til vennskap, aktiviteter og Jesus. Alle barn og tweens fra 0-12 år blir i år delt inn i 3 ulike aldersgrupper og aktivitetsgrupper. Her vil de møte gode og trygge forbilder i lederne som følger gjennom møter og aktiviteter, disse vil barna bli godt kjent med i løpet av stevnet.

MiniS

De minste barna skal få være med i MiniS. Her vil de få høre om Jesus, synge sanger og leke med venner. Alle som er med på MiniS må h’a med seg en voksen, men det er mange ledere her som vil være tilstede i lek og gøy med barna. Her går det an å ta en kopp kaffe med foreldre i samme fase som deg og i tillegg se og høre hva barnet ditt lærer om Jesus.

BarnaS

Barna i småskolen er hjertelig velkomne til barnemøte og aktiviteter på BarnaS. Vi starter opp med et møte hvor det blir utrolig bra lek, lovsang og andakt. Etterpå vil deltagerne og lederne gå til sine aktivitetsgrupper. Her vil alle ha noe å gjøre hele tiden og i tillegg vil det være mange barn å bli kjent med.

TweenS

TweenS mellom 10-12 har i år ikke et eget møte, men et eget Crew. Her vil de ha ulike aktiviteter og egne andakter som i en bibelgruppe eller lifegruppe. Vi ser at det personlige forholde til tweenS er så utrolig viktig at vi ønsker å knytte bånd i smågrupper mellom barna og lederne. I løpet av stevnet vil det også bli ulike møtepunkt hvor aktiviteter og gøye påfunn vil finne sted.

Forbilder i troen

Når det gjelder kveldene så har vi en drøm om at barna skal få være en viktig del av hovedmøtene. Vi vil at barn, tweens, ungdom og voksne skal stå sammen med løftede hender. Gå sammen til forbønn og oppleve Jesus SAMMEN!
Stort sett skiller vi barna og voksne i løpet av hele året. Barna stortrives i grupper for seg selv og det er det ikke noe galt med, men vi ser i større grad at barna er fremmede for livet med Gud selv om troen er tilstede. De lærer om Gud teoretisk, men for mange så er realit
eten at de ikke ser praksisen av at Gud er i livene våre. I sommer håper vi å få se barn som løfter hendene, går til forbønn og tilber Gud sammen med voksne. I sommer håper vi at barna ser voksne som har et personlig forhold til Gud, og i sommer håper vi at barna vil ha det samme! For å få dette til må vi voksne tåle å ofre noe av vår luksus for å gi det videre til barna. Bedre sammen, som en stor familie!

 

 

 

 

 

Sponsorer