Minis og barnas

Sommerstevne 2019

 Sommerstevnet for de minste

I sommer har vi valgt å dele inn i MiniS(0-5 år) og BarnaS(6-9 år), i tillegg til tweens(se egen side). På torsdag, fredag og lørdag formiddag vil det være fullt program for disse gruppene. Med barnemøter, leker og aktiviteter. Nedenfor kan du lese litt mer konkret om hva dine barn kan delta på. 

Minis – 0-5 år

Barnemøter og lek for alle mellom 0-5 år som enda ikke skal begynne på skolen. Det blir lek og ulike aktivitetstilbud for de yngste barna.
På MiniS må mamma eller pappa være med, men vi stiller med flere ledere som blir med og engasjerer barna. Cathrine Hemnes, som jobber i en av Læringsverkstedets Solkollen barnehager, hun skal forteller om Jesus noe du kan glede deg veldig til!
Denne gruppen kan være både ute og inne å leke.

Bedre sammen
– som en stor familie

Barnas – 6-9 år

Er du mellom 6 og 9 år så kan du være med på BarnaS! Her blir det barnemøte med lovsang fra expect-worship og andakter av den fenomenale Edel Djupevåg i hovedsalen. Etter møtet kan du være med i en gruppe som du selv har valgt med mange snille og kule ledere.

Fotballskole

Er du glad i å sparke fotball? Bli med på fotballskole! Det er ikke noe krav om ferdighetsnivå, men du bør ikke være redd ballen slik som Edel-Merete Dahl er. Bli du med på fotball så skal vi ta buss ut til Lindesneshallen for å spille på den store banen.

Danseskole

Noen som digger å danse? Da passer danseskolen vår for deg! Her blir det dans og gøy fra start til slutt. Blir du med på danseskolen så kan du få være med å ha danseforestilling, om du ønsker det.

Hobby og baking

Alle som liker å lage ting kan komme på hobby og baking! Her blir det ulike lage aktiviteter fra dag til dag, noen du kan spise selv eller dele med andre, og noe du kan pynte med eller gi vekk.

Spesialstyrker

Er du ikke redd for å bli våt eller skitten? Så bra! For her kan du få være med å leke og boltre deg ute i naturen. Alle som liker å være ute, bli med!

For å velge aktivitet er det viktig at du er påmeldt på sommerstevnet. Gå til stevnepåmelding

Noe du lurer på? Ta kontakt

Kjøpt billett til Trygve Skaug konsert?

11. Juli kl 22:00 har vi Trygve Skaug på scenen! Husk å sikre deg billetter i dag.
(er du meldt på som «Voksen» på sommerstevnet har du gratis inngang til konserten) 

Kjøp billett i dag