Tweens
Sommerstevne 2019

Sommerstevnet for deg mellom 10 og 12 år

Er du ferdig med småskolen og mellom 10-12 år så vil vi se deg i våre TweenS Crew! Her blir du delt inn i ditt crew med en gang hvor dere samles og har aktivitet sammen. Det vil også være konkurranser som pågår mellom de ulike TS-crewene i løpet av stevnet.

Bedre sammen
– som en stor familie

Football Crew

Drømmer du om å bli fotballproff eller elsker å sparke fotball? Bli med på TS-Fotball! En skikkelig flink fotballspiller blir med å trener crewet åndelig, sportslig og sosialt.

Dance crew

 Liker du å danse og lære en koreografert dans til kul musikk? Da er TS-dance crewet for deg. Miriam Hammersland som danser profesjonelt i Oslo blir med som leder og instruktør.

Adventure crew

Gruppen for den eventyrlystne! Liker du å være ute og gjøre ting i naturen så bør du melde deg på TS-adventure. Her blir det ulike uteaktiviteter fra dag til dag med Royal Rangers ledere som leder crewet i ulike ute aktiviteter og til et nærmere forhold til Gud.

Code crew

 Jesus koder ingen av sine etterfølgere, vi velger det helt og holdent selv, men nå har du mulighet til å være med å kode og lage ulike roboter! Bli med på TS-Code om du vil lære mer om å lage og styre roboter til å gjøre det du vil. Her kan du også lære om vår oppgave om å dele Jesus med verden rundt oss. Alle på denne gruppen må ha en smarttelefon eller en ipad med programmet shpero bolt edu, den er gratis nedlastbar på Google play og istore. Her er det bare 15 plasser.

For å velge aktivitet er det viktig at du er påmeldt på sommerstevnet. Gå til stevnepåmelding

Noe du lurer på? Ta kontakt