Under Sommerstevnet 2019 har vi lagt til til rette for ungdommenes egen festival, SOMMU. De arrangerer egne ungdomsmøter på kveldene, og aktiviteter på dagtid i tillegg til det som ellers skjer på sommerstevnet. Under bildet kan du lese litt om Sommu komiteens egne tanker:

Sommu har i mange år vært et samlingspunkt for flere hundre ungdommer fra hele landet. De siste årene har vi hatt en liten nedgang i deltakelse, men nå skal vi å snu trenden sammen!

I år blir Sommu ungdommenes råeste samlingspunkt, for deg som er fra 13 år og opp(til ca 20) ikke vil gå glipp av! Vi legger full trøkk på Sommu først og fremst fordi vi ønsker at flere ungdommer skal få et møte med Gud og komme til tro. Den nye hovedkomitéen skal gjøre alt vi kan for at dette blir en realitet. Aktiviteter, vannsport, is og sol er noen av hintene vi kan gi dere. Det blir ungdomsmøter kl 22:00 kun for Sommu deltagere. Med navn som Thomas Åleskjær og Andreas Hasseløy kan vi garantere talere fra øverste hylle! Nytt i år er SommuCamp! Et helt eget område kun for Sommu deltagere. Så ta med telt eller vogn, fyll opp bilen/bussen med venner og ta turen sørover for dette blir tidenes Sommu!

Husk å meld deg på! Sommu melder seg på via samme påmelding som for resten av sommerstevnet!

Om du vil kombinere deltakelse på sommu og samtidig være medarbeider(må være mellom 15-25 år) på barn/tweens/ungdom eller tekniske oppgaver, kan du melde seg på som «Superteam». Da vil du få deltakelse og mat på solstrand til en sinnsykt god pris! Les mer om Superteam her…

Sommerstevnet begynner om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Siste nytt

 

Kom med forventing

Årets lovsangsteam som ledes av Daniel Dahl, gleder seg til å lede oss i lovsang under Sommerstevnet 2019. Og de er klare på at de har store forventninger til hva Gud skal gjøre. Tør du å komme med forventning? Årets program har mye å by på for alle og enhver med...

Konsert med Trygve Skaug

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2018, samt konserthus i flere store norske byer, avsluttet han en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften. Alene med sine gitarer og poesien.

Sigmund Kristoffersen

Sigmund Kristoffersen gjester årets sommerstevne og vil delta på en av bibeltimene. Sigmund har siden 2011 vært leder av pinsebevegelsens lederråd. Og hans erfaring og bakgrunn tror vi vil være med å berike oss, når han deler sine tanker om «Bedre sammen - som en stor...

Thomas Åleskjær

Thomas og kona Katrine er hoved pastorer i OKS, og deres visjon er: "Å bringe Jesus til mennesker i vår verden, og mennesker i vår verden til Jesus». Vi gleder oss til å høre hva Thomas vil dele med oss under årets sommerstevne på Solstrand! Foto: Nathalie...

Sponsorer