En hilsen fra Svein-Kåre, leder av årets hovedkomite

Om bare 5 dager samles vi på Solstrand, til et sommerstevne spekket med gode opplevelser. Tema som ligger over denne uken er «Bedre Sammen – som en stor familie», og det tror vi at stevnet skal bære preg av. Vi skal få lov å være med å gjøre stevnet «Bedre sammen». Og ved at du kommer hit, og tar del i det som skjer, så bidrar du til at sommerstevnet blir BEDRE. Uten deg hadde det jo ikke være noen å gjøre det «bedre sammen» med.

Det er vi mye som vi skal få ta del i under stevnet, programmet har noe for enhver smak(håper vi). Med barne-/Tweens-/ungdoms møter og aktiviteter, som er tilrettelagt for de unge. Så har vi i år lagt opp til voksenfellesskap, dette er samlinger for de litt eldre, her blir det tale, Schibboleth sang, kaker og kaffe. Det blir bibeltimer og møter, og noen konserter og musikalske innslag gjennom stevnet. 

Temaet som vi har for oss «Bedre sammen – som en stor familie» er et stort tema, som vi har hentet fra en sang av gruppen 4U.

Et tema vi tror og håper skal utfordre oss og inspirere oss til å stå sammen, på tvers av alder, kultur, talenter og meninger. At vi ikke bare ser utfordringene i våre ulikheter, men ser styrken og gleden i mangfoldet, slik som en familie er. 

Har du noen spørsmål under denne uken, ta gjerne kontakt i info-teltet, med meg, eller noen andre med «crew» kort. Så skal vi prøve å gi deg så god informasjon som mulig.

La oss gjøre sommerstevnet «Bedre sammen – alle sammen»

Sponsorer