Endelig er vi gang! Og for en start det har vært, nå gleder vi oss til fortsettelsen.
I går kveld kl 19:00 gikk startskuddet bokstavelig talt. Da fikk vi åpne stevnet med sangen «Bedre Sammen» av 4U, og konfetti som fylte luften. Med rundt 300 personer i salen hadde vi et flott åpningsmøte. Vi hadde gleden av å høre leder av Misjons og hjemmeutvalget, Kjell Ohldieck, tale og Daniel Dahl med team ledet forsamlingen i lovsang.

Du kan se hele møtet på youtube her

Etter møtet var det god stemning i grillen på campingen, med god mat og hyggelig fellesskap.

Ungdommene dro i gang med ungdomsmøte kl 22:00, og var samlet en stor gjeng for å høre Hans Martin Skagestad tale, og GPS Familiekirken Sarons lovsangsteam ledet i lovsang.

I dag(torsdag)

Har vi gleden av å starte dagen med Bønn & Lovsang kl 09:30 i hovedteltet. 
10:00 starter barn og tweens med sitt program, Barn 0-5 år møter på loftet i sanitærbygget mitt på campingen og  5-9 år møter i møtesalen. Tweens møter ved grillteltet, og fordeles i grupper der i fra. 
10:15 er det duket for ukens første bibeltime, i dag er det Geirr Standal som er på. Og vi gleder oss til å høre hva han skal dele for oss. 
14:00 møtes SOMMU gjengen i campen, og tar avgårde på aktivitetene. 
15:00 blir det voksenfellesskap i peisestua, Olav Dahl taler og vi skal synge fra gode gamle schibboleth. Det vil også bli servert kaffe og noe å bite i på disse samlingene. 
19:00 er vi igjen på plass i teltet, da starter vi møtet med KAHOOT! Så ikke kom for sent. Thomas Åleskjær taler og lovsangsteamet er på plass og leder lovsangen.  Kveldsmøtene er GRATIS
22:00 er ungdommene klar for nytt SOMMU møte. Og parallelt så er det Trygve Skaug konsert i hovedteltet, det blir salg av billetter til konserten i døra. Men er du påmeldt på stevnet så er det inkludert.

 

Sponsorer