Presse/Media

Her finner du litt skriv om sommerstevnet 2019. Du finner bla. bilder som kan brukes i artikler og på storskjerm i menigheter. Vi har også lagt ut sponsorskriv m.m. 

Sponsor?

Les skrivet som det er linket til, for informasjon om hvordan du kan sponse sommerstevnet.

sponsorskriv

Til menighetene

Her er et skriv som vi har sendt ut til menighetene. 

Vil dere være med?

Bilder

16:9 / storskjerm

Instagram/Facebook

Generel info

 

«Bedre sammen – som en stor familie»

DFEFs sommerstevne arrangeres hver sommer på Solstrand Camping, i Lindesnes. Her samles deltakere fra hele landet til en uke med møter, aktiviteter, konserter og mye sosialt. 

Årets sommerstevne er 10.-14. Juli, men allerede 6. Juli begynner området å ta form. Da rigges det til stort møtetelt, ungdomscamp, møtesaler m.m. gjøres klar til å ta i mot mellom 600 og 800 deltakere. Arrangementene er tilpasset til de forskjellige aldersgruppene, der noe vil være delt inn, og noe er felles for alle generasjoner.

Sommerstevnet 2019 har satt temae: Bedre Sammen – som en stor familie! Dette er et tema vi tror er viktig for alle, de eldre er viktig for de unge, og hvordan ser fremtiden for menighetene ut uten de unge? Og vi tenker ikke bare på alders skiller, men også kultur og etnisitet. Om vi kan lære av hverandre, og inspirere hverandre, så blir vi Bedre sammen!

Årets taler liste består av noen fra egne rekker, og noen «utenfra», men sammen skal de dele et budskap om at vi er Bedre sammen.
Kjell Ohldieck, leder av Misjons- og hjemmeutvalget, åpner årets sommerstevne. Så vil vi få høre bla. Hillsong pastor Andreas Hasseløy og hovedpastor i OKS Thomas Åleskjær. Olav Dahl som har lang fartstid som reisende forkynner og forstander, Sigmund Kristoffersen leder av pinsebevegelsen mfl. vil være med å ha bibeltimer. Så avsluttes sommerstevnet Søndag 14. Juli, da taler barne evangelist Edel-Merete Dahl.

Arrangementer for unge og gamle
Som alltid vil det være barne-, tweens- og ungdomsmøter, og tilhørende aktiviteter. Men nytt av året er at vi vil arrangere «kaffislaberas» med noe til, altså en god gammeldags kafesamling med litt sang og musikk, og mye hygge.

Konsertene som arrangeres vil nok treffe litt forskjellige aldersgrupper, dette vil dere se etterhvert som det lanseres.

Sommu camp
Sommu(Sommerstevnets Ungdom) vil i år ha en egen camp, der ungdommene kan bo i egne telt for en billig penge. Det vil være et felles oppholds/kafe telt, der ungdommene kan henge hele døgnet. Hver kveld vil det være ungdomsmøter kl 22:00, og på dagtid arrangeres det aktiviteter som samler ungdommen.  

Åpne møter
Kveldsmøtene kl 19:00 og søndagens møte er åpent for alle! De andre aktivitetene og samlingene er for de som er meldt på sommerstevnet, eller som kjøper dagspass på stedet.

Meld deg på Sommerstevnet 2019
For at vi skal kunne gjøre sommerstevnet «Bedre Sammen», så må vi bidra sammen. Jo flere som melder seg på sommerstevnet, jo mer forutsigbart er det når det jobbes med økonomien og planene. Så derfor ønsker vi å oppfordre til at du melder deg på. Og ikke bare det!

Vi har lagt inn noen skikkelig bra goder til alle som melder seg på! Vi skal bla. ha en konsert der det KUN selges 200 billetter(pris 350,-), men alle voksne som er meldt på stevnet vil få gratis inngang.
Barn og ungdom vil få en uke spekket med aktiviteter og fine møter, så det er absolutt verdt å melde seg på.

 

Noe du lurer på? Ta kontakt